Vår/Sommar

En easybreazy jobbdag avklarad och Valborg som står för att fira in våren känns mer som en sommarhögtid (vädret!). Ikväll startar jag iallafall med årets första grillning och sedan tar vi det som det kommer. Inte fy skam /S

bjuder på cigg men nu som fienden

Inget pris i uppdate precis. Detta sjuka väder snor all tid, vill utföra alla måsten och dylikt utomhus, med solen i ansiktet och vinden i håret. Tänkte hålla mig kort, allt för kola-huvud-aktig för att få utt något längre, intresantare, roligare.
Ha en sjukt fin valborgskväll!! /F

FAB

Hade inte tackat nej till att bära den här fantastiska skapelsen på balen. Från Lanvin.
/Salltid denna ständiga klantighet

Vi hade laddat för Topshop-event idag men pågrund av klantighet=inte osat så blir det inget. POOR US.
Antar att det är lika bra då plugget skulle behöva sig en omgång. / F & S

on the timetable

#3 från arkivet

Kollade just på världens finaste film på spanskan. SIN NOMBRE --> trailer här
Annars rullar det på ganska bra serrni. Gårdagen spenderades med F och R på en uteservering och idag är det dans som står på agendan.
Först: BILD
/S

Snälla bli minHar fått en riktig hang-up på Erin Wasson. Hon ser sådär härligt laidback-jag-bryr-mig-inte samtidigt som att hon är så snygg att man trillar av stolen.
En annan dam som kan sin sak är fröken Maggio som spelas i skrivande stund. Hennes nyaste album är släppt och jag är såld. "satan i gatan" - vad jag gillar snälla bli min & välkommen in (och de andra)
Fint är det. ..Det var min hets atm.
/F

yesterday was the time of our lives

Har hängt på ett café i stan med ett par favoriter, vi har mest druckit kaffe i eftermiddagssolen och pratat på om livet i vanlig ordning. Har även vart på en minst sagt mysig power-walk ner till havet med all, vi såg den mest magiska solnedgången  (med en gnutta överdrivning). Ja lite så har jag jobbat mig igenom denna onsdag! Au revoir!

My new baby


This is the love off my life. Åh, tänk att man kan älska något matriellt så mycket? Drömväskan sedan tre år tillbaka och nu är den MIN! Åhh, är SÅHÄÄÄÄÄÄÄR nöjd. Bara att den införskaffades på Harrods i London var ju en fröjd i sig. Gissa vem som gick runt med smilgroparna uppe vid öronen resten av den ljuvliga tisdagseftermiddagen?
Love
/S

F & S här

HÄR SKA VI BLOGGA FROM NOW!
Det här är vi:
Två bästisar, sjukt olika men endå så väldigt lika,
sover för lite, tänker för mycket.
pluggar för lite, fikar för mycket.
Två levande berg och dahl-banor som kompliterar varandra, drömmer stort och ÄLSKAR LIVET

vad vi kommer skriva om? Hehehe om ALLT och absolut ingenting.

(obs: bör tillägas att vi är extremt coola och roliga XD)
/ F & S

RSS 2.0