working nine to five..and more

Är på en herrgård på landsbyggden och diskar och gör exklusiva sallader dagarna i enda.
Styr upp bloggandet om fyra veckor skulle jag tro.
Ha en fin sommar tills dess!
/S


UNDERCOVER

HEJDÅ! Ses om ett par veckor. /F

BRÅDIS

En kass PB i ett försök av visa upp dagens, långkjol och maglinne.
En så 10-poängare när man vaknar upp med det bredaste leendet.
.
Nu ska jag kila ner på stan med mina ladies, en bell på stan och en lång-lunch är planerna. Ikväll åker jag och tjejerna ut med segelbåten för segling och en natt-övernattning. Gotti!!

738

Det lilla jag såg var glittrande ögon och dalar av andetag i nattens mörker, så ljust och levande trots den döda tystnaden som stod för samvetets förlust, och tårarnas glansdagar som spolats bort av skrattet som ekade bakom stängda dörrar. Utan att du visste det tog du nuet i din hand och kastade ihop det till en ovisshet som varade intill midnatts klockslag. Skimrande leenden gav knäsvaga ben allt annat än stöd då känslan ströddes som himlanattens stjärnor runt minsta rörelse. Orden, har aldrig träffat lika hårt i en mage med ett djup av avund och glädjeskratt.
/F

REMEMBER

Via: Bild 1, unknown. Bild 2: Elin kling.
Lite carvings på det va. Klänningen - en Chanel, såklart. Skorna? Isabel Marant. Skuller mer än gärna hand-ha både skapelserna, gärna tillsammans. "Åh" - känsla typ.
/F

summer breeze

src FGR. Så fint.

F


står med samma cigarett som jag var Oskar linnros


Åh, har vart och gottat mig i Marstrand, blir ingen riktigt sommar utan vistelse där, blir ännu mer sedan. Slog ett getöga på planerna för sommaren - blir en riktigt gotte-sommar, så underbart.
Känner hur texten växer till en jättelik gröt (trots fåtal ord), inte lätt att få det uppstyrt när man själv inte kan greppa begreppet och se någon liknelse i det för stunden.
.
Ska ta och styra upp mig själv nu. Puss!!

for today and forever


Via: SFSN

Älskar att männen sopar banan med kvinnorna på fashion week. Varför skådar vi inga lika uppstyrda män i Göteborg?
/F

CELINE

Celine Resort 2012. Gillar det. I synnerhet, byxorna på bild: 2, 4 & 5. Samt den blommiga hel-dressen på bild 3. Och alla de andra utstyrslarna med, förutom bild: 1 som för mig känns lite för mycket pyjamas.
Summan av kardemumman? helt klart plustecken!
.
Inte värst uppstyrt här med bloggen, blir mer sporadiskt skrivande i ett haffs då tid ges. Kan inte ge så mycket mer ordflöd atm,inte mer- än den där meningen om att livet är fint när man lever i ett sommarlov.

/F

sounds like paradise

Src: CM
Har aldrig gillat rött, men sedan jag såg bild 1 och kvinnan i en röd ensemble kände jag att det kanske är dags att suga på karamellen om tiden är inne för att slå till på ett plagg i den kolören? Tror det. Bild 2: Har sen en tid tillbaka, haft en grej för skinnvästar (och jeansvästar) så himla fint och enkelt, tror den ovan kommer från H&M höst, vilken jag hade tänkt att införskaffa när den kommer ut i butik.
/F

edge of glory

Sneak-peak på dagens: Shorts från Gina, Blus - Malene Birger, Jacka - Mission

/F

du spelar mina nerver ut tills dem brast

Via Carolines mode.

Tror jag har fått fnatt på allt som tar glittrande former i solljus. Bild 1: Skulle man inte vilja spatsera runt i dessa glittrande guld-brallor? med en tee lite nonchalant så är det ju jakpot, i alla fall i mina ögon! Bild 2: Likaså denna guldiga skapelse i form av en töja, like stort ha-begär-här. Bild 3: Måste med ta mig tid att hitta något i denna färgkombo, turkost och smuts-rosa, symbios så att säga.
.. Nu: Njuter av ett sommarlov som ser fullspäckat ut av skratt-framkallande upplevelser och resor.

/F

!x3


via le fashion

Obeskirvligt härligt att veta att 10 veckor framåt står för livsnjutning.
Ska jobba lite också men men.

Ville mest säga att jackan och de två tröjorna gjort mig lite besatt.
/S


zummer


Skolavslutning igårkväll och jag insåg hur fruktansvärt mycket jag kommer sakna och hur mycket jag älskar 9A. Grät floder och mindes tillbaka som en liten känslig gammal tant.  
Nu är det slut och det känns förjävla märkligt men samtidigt underbart med sommarlov.

Hatar min Packardbello förresten. Vill ha Mac. Så sämst och blogga utan Mac va.

Idag har jag mest återhämtat mig från natten och snart kommer finbesök från Norrland.

Hej så länge
/S


<3



Allt är slut.
Lycklig tror jag men endå så olycklig.
Sentimental kanske det heter.


ATM


And so I'm back in buisness. Helgen har varit galet bra med mina älskade och saknade fotbollsdamer! 
Anlände nyss och ikväll väntar bal. (hihihohohoho)
Som felicia skrev i något inlägg ner: Allt är i en lycklig dimma men endå så himla glasklart.
 Tror man kallar det live in the moment.
FAN VAD LIVET ÄR KLOCKRENT IBLAND.
 /S


smile until it hurts

Klänning - By Zoë / Kofta - Miss Sixty / Väska - Fr london
.
Ursäktar sämsta kvalité på bilder, brukar bli så när jag är i farten. Min helg har utan tvekan vart i topp, älskat varenda sekund av den. Imorgon har jag bal, livet på en pinne vänner, livet.

THE best thing i never had

Kan på rak arm säga att jag utan minsta tvekan håller en kärlek till sommaren som helt sopar de andra årstiderna under mattan. Jag trivs bäst i hy med spår av solstrålar, tropisk hetta och saltvattens-dopp stup i kvarten.
.
Lever i ett rus nu, går på känsla, är i en bubbla i samma veva som jag bara kan vara i allt det underbara som sker nu, allt är så fruktansvärt verkligt men samtidigt som en dimma av nyanser som innan inte funnits på andra ställen än i huvudkontoret. Blir så paff när jag ser hela schabraket - svart på vitt, kontrasterna blir starkare, färger klarare och tårarna och skrattar fördubblas. Det är så lite som krävs för att känna så mycket och det är just det som ger livet u-svängar, svängarna som kan vara tårdrypande men samtidigt så hiskligt underbara att man bara faller ihop av ren skär glädje.
.
Riktigt smittsamt glädjesprinter i sångform, lyssna här

/F

18.21

Produktiviteten lyser denna regniga torsdag...
/F

Fet helg on the block

åker till tyskland imorgonbitti så F får fortsätta hålla ställningen här själv.
är tillbaka på måndag igen då skolbal väntar! Fett som bara den.

/S


like a flower in springtime

Byxor  Jil Sander/ Skor Chloé / Klocka Gant/ Plånbok Givenchy/ Väska Givenchy /Kavaj By Zoë
.
/F

.


Klänning och sjal h&m, linne vintage

Felicia har hållt i trådarna bra här medans jag ligger en mils efter i allt.
Har levt loppan och skakat av mig måsten av alla dess slag och mest försmakat på sommarlovet i form av bla. magisk  Håkan Hellström-konstert, myskvällar vid havet, familje-picknickar, fest och soldyrkan. 

Kan ju också dra att de senaste 36 timmarna har jag snittat en timmas sömn, gråtit i timtal, skrattat ännu mer, gäspat en jäkla massa, ätit gott som bara den, pratat mig hes, gått i skolan (typ), hängt i stan och varit på fina Matildas student!

Finfina grejer.

/S


pink-lightning



Utstyrseln för dagen.
/F

i en annan tid en klockans

Denna dagen har gått som i ett, sjukt chill dag med inga måsten, galet trött och överspeedad av flertal anledningar. Efter en snabb-kik i stan spenderades resten av eftermiddagen med häng på Soho för mig, med sällskap av Sally & Fröken Matsson, vi hann träffa på  Cimon Lundberg (dvs slå ett getöga eller två på honom, och konstatera att ja han är snygg i verkligheten med) som är i vårt fina götet.
/F

jag drömmer att marken du går på, går sönder


Såhär har jag sett ut idag. Känner mig som tagen ur spice-girls på gott & ont.
.
Har avnjutit em-fika på EH uteservering i stan med fina Ally. Och nu väntar jag in mina ladies som ska sova hos mig i natt.
Vi höres när vi synes och syns när vi hörs gänget!
/F

leva med det resten av ditt liv

Har lite lätt nonchalerat bloggen, slängt ett getöga på schabraket men vännt med klacken igen.
Hur som, har haft en så fin lång-helg som i min mening har vart startskottet för sommaren. Nu ska jag ta min sista kväll av ledighet (för ett par dagar) och sätta grädden på moset/ spiken i kistan/pricken över i:t/osv och umgås med mina fina favoriter, nere vid havet.
.
Lite "högt-över-molnen" - känsla på det här, jag jollrar åtminstonde nöjt över hela alltet. Ha en fin kväll ni med!!
/F

just live

har inte så mycket att ge för tillfället.
har haft det fint.
/S

silver is not a color is it?

Carolines Mode

I min mening är en utstickande jacka A & O för att på det enklaste sättet ta en tråkig utstyrsel till något kul. Denna silverjackan skulle nog platsat i gänget.
/F

Romantic/Indian




blus Topshop, shorts Zara, boots Urban Outfitters.

Lyckan när man inte längre fryser i shorts..Med andra ord: Gårdagens klädsel.
/S


Mormor 70 år



Har ägnat hela dagen med att fira min älskade Mormor.
Hon fyllde 70 och vi firade med champange-picknick i Botaniska trädgården och middag på restaurangen 28+.

Grattis Mormor. Jag älskar dig.

/S


just a day of sunrise

H&M.
Denna skapelse skulle jag gärna lägga en hand eller två på. Nej, jag menar jag ska.
/F

LIBRE

Hallå i stugan! Vårt lilla tillhåll har ekat tomt av skriftligheter. Ber om ursäkt för det (med förnuftet i bakhuvudet om att ni troligen inte rör än min oavsett uppdatering eller ej) Men jag ser förbi det, och låtsas att ni i detta nu jollrar nöjt över lite nya rader att beta av för lässystemet.
Min anledning till frånvaro här är faktiskt att jag inte har haft tillgång till en data. Våra Macbooks lämnade vi in till skolan igen i måndags.
Men nu har vi vart iväg och köpt mig en Macbook Pro (nya bebisen, den e grym) så nu kommer uppdateringen ske i ett flöde, upp på hästen igen så att säga. Gråter glädjetårar inombords över att jag inte har något i skolan kvar att sätta tänderna i, i skolväg dvs. Känner bara att det är värt att tänja smiljbanden för.
.
Nu ligger all min fokus på en långhelg med plus:n i kanten och sockriga inslag av ren lycka i sommarvärmen. Tjotar hej och hå för nu så, nu lever jag livet på en pinne! Puss

RSS 2.0